Categorii

Conditii de utilizare

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In aceasta perioada aflata sub incidenta pandemiei, lucram cu grija pentru dumneavoastra:

Operatorii de la depozit si manipularea marfii sunt persoane  care lucreaza utilizand mijloace de protectie (masca, manusi),

iar produsele noastre sunt preambalate in pungi de plastic.

Informatii despre produse:

Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Depunem toate eforturile pentru a aproxima cat mai bine masurile insa pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.

Preturile afisate pe site sunt nete, la ele nu se va aplica , deoarece BIG PFA nu este platitor de TVA.
Informatii disponibile la serviciul de relatii cu clientii

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:

  • comenzi livrate incomplet sau incorect
  • livrari intarziate
  • produse ce sunt deteriorate (colete ce prezinta deteriorari trebuiesc anuntate in maxim 24 de ore)

�

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid, taxa transportului si a rambursului va fi� suportata in parte de client� cu un cost fix de minim 15, maxim 20 RON pentru comenzi de pana la 120 RON (in functie de zona de livrare) sau GRATUIT* pentru comenzi mai mari de 120 RON,(GRATUIT  pentru zonele de livrare cu maxim 25 km suplimentari fata de sediile Fan Courier din tara).

Pentru zonele de livrare cu  .mai mult de 25 km suplimentari fata de sediile Fan Courier din tara livrarea se va face gratuit doar pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier, cu livrare din sediul Fan Courier, dupa instiintarea si primirea acceptului clientului.

Daca se doreste o alta forma de livrare, se pot stabili alte conditii convenabile pentru ambele parti in urma contactarii departamentului Clienti.

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, in maxim 10 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii prin Posta Romama, sau in maxim 5 zile lucratoare prin curier rapid, la adresa specificata de dumneavostra. Livrarea se face intre orele 9.00-17.00 , daca in acest interval nu sunteti acasa , va rugam sa specificati o alta adresa (adresa de la locul de munca) pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate. Taxa transportului va fi inclusa in valoarea comenzii  si va fi suportata de catre client pentru comenzile mai mici de 120 RON.


Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de B.I.G. PFA. Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata iar acest contract reziliat.

Modalitatea de plata
Numerar la livrarea coletului. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Conditii de retur

Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna in termen de 14 zile lucratoare iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"

"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 14 zile lucratoare.

Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum, documentele care l-au insotit). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Pentru a returna unul sau mai multe produse dintr-o comanda trebuie sa ne contactati prin telefon sau e-mail la numerele de telefon sau adresa de e-mail specificate la rubrica "Contact" pentru comunicarea intentiei de retur precum si pentru obtinerea unui numar de confirmare/ID retur care va va fi comunicat pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat pe site-ul www.outletbrand.ro.
Numai cu acest ID de retur (numar de confirmare retur) notat pe exteriorul coletului retur puteti returna produsele cumparate de pe site-ul www.outletbrand.ro

Returnarea produselor se va face printr-o firma de curierat rapid sau Posta Romana, respectand urmatoarele indicatii:

  • ambalati produsele pe care doriti sa ni le trimiteti ( puteti sa folositi ambalajul trimis de noi ) si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii din care provin.
  • Costul transportului de retur va fi suportat de client; in cazul in care returul se face cu taxa transportului la B.I.G. PFA,� taxa de retur va fi dedusa din suma returnata clientului ca si contravaloare a produselor returnate;
  • Coletele se trimit catre B.I.G. PFA la adresa Str. Revolutiei nr.31, loc. Pantelimon, jud. Ilfov, tel. contact 0749 012 403; 0745 250 059

Din motive administrative trebuie sa trimiteti produsele returnate fara a opta pentru serviciul de ramburs.

Modalitatile de returnare a banilor sunt urmatoarele pentru care puteti opta sunt:

1.Transferul sumei in contul dvs. bancar. Aceasta modalitate este complet gratuita, adica va vom returna in totalitate valoarea produselor returnate iar costurile transferului vor fi suportate in totalitate de catre noi. ACEASTA ESTE CEA MAI SIMPLA SI RAPIDA MODALITATE DE RECUPERARE A CONTRAVALORII PRODUSELOR RETURNATE. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul. (ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura !). Putem realiza transferul si in contul dvs de card.(Nu confundati numarul cardului cu contul IBAN aferent acestuia)

2.Trimiterea banilor prin mandat postal la adresa dvs. Costul aferent taxelor postale va fi suportat de catre dumneavoastra.

Veti fi contactat in momentul primirii coletului continand produsele returnate, iar in urma verificarii respectarii conditiilor de retur, banii va vor fi returnati in termen de maxim 7 zile lucratoare de la data primirii produselor returnate.

PRODUSELE RETURNATE NU COMPENSEAZA O COMANDA PLASATA ULTERIOR.


IMPORTANT:

Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.

NU vor fi acceptate coletele care:

  • au fost trimise fara a primi confirmarea si numarul de retur (ID retur) primit in urma contactarii B.I.G. PFA la numerele de telefon sau adresa de e-mail mentionate in rubrica "Contact" a site-ului www.outletbrand.ro
  • au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport
  • nu au inscriptionate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului(ID retur, numele beneficiarului facturii)


Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dumneavostra.

ATENTIE ! : Pentru toate reclamatiile si situatiile in care motivul returului poate fi imputat furnizorului (B.I.G. PFA) trebuie sa va adresati departamentului de relatii cu clientii pentru solutionarea problemelor.

Puteti face acest lucru la: Telefon:0745 250 059, 0745 250 006 sau e-mail: contact@outletbrand.ro

Confidentialitatea datelor

B.I.G. PFA Respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare produselor existente pe site-ul www.outletbrand.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice B.I.G. PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa� noastra sau prin e-mail la contact@outletbrand.ro


Dispozitii finale

B.I.G. PFA isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.outletbrand.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.outletbrand.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.outletbrand.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si B.I.G. PFA va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Promotii

Stabilim regulamentele promotiilor� pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu si comunicate prin email numai utilizatorilor care au fost de acord cu primirea de informari despre site-ul www.outletbrand.ro.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare.

Putem anula o promotie� fara o notificare prealabila.

Securitatea datelor

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. numai cu acordul prealabil al UTILIZATORULUI.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.(VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE). In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

SITE:
Site-ul www.outletbrand.ro apartine persoanei juridice BI.G. PFA prin intermediul acestuia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre B.I.G. PFA

B.I.G. PFA (BOGDAN IULIANA GRATIELA PFA) , persoana juridica cu sediul in Str. Revolutiei nr.31, Oras Pantelimon, jud. Ilfov

UTILIZATORUL:
Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

UTILIZAREA SITE-ULUI:
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre B.I.G. PFA, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de B.I.G. PFA ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit.

B.I.G. PFA , prin site-ul www.outletbrand.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta aceste drepturi de proprietate, prevazute de legislatia in vigoare.

Utilizarea abuziva

Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii site-ului www.outletbrand.ro si detinatorului de drept al acestuia.

Newsletter

Vei avea cele mai proaspete oferte direct pe adresa ta de email!

Beneficiezi de livrare gratuită

Livrare gratuită la
comenzi de peste 80 lei

Ai nevoie de ajutor?

Te rugăm să folosești chatul aflat în partea de jos a siteului

RETURNARE PRODUS

Dacă marfa cumpărată nu corespunde asteptărilor dvs o puteți returna sau înlocui.