Categorii

Returnari si schimburi

CARE ESTE TERMENUL DE RETURNARE A PRODUSELOR?
Un produs poate fi returnat in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, cu eticheta intacta si fara a fi afectat in urma probarii (pete, rupturi, descusaturi).

Nu este necesar sa specificati motivul returnarii.

CARE ESTE COSTUL UNUI RETUR?
Returnarea oricarui produs comandat de la noi costa 10RON,  in cazul in care optati pentru returnarea  produsului prin Fan Courier.

Cum procedati in acest caz:

1. Ne instiintati prin e-mail sau telefonic privind intentia de plasare a unui retur;

2. Pregatiti produsele-ambalare in coletul initial sau in alt colet; nu etichetati, curierul va avea pregatita eticheta cu datele de retur;

3. Noi contactam curierul in vederea ridicarii coletului de la adresa dumneavoastra;va vom instiinta prin e-mail sau SMS privind ziua ridicarii coletului;

4. Curierul se va prezenta la adresa specificata in ziua comunicata si va va prelua coletul fara a va solicita plata vreunei taxe;

5. Costul de retur in valoare de 10RON se va scade din suma aferenta returului ce urmeaza sa fie platita in contul dumneavoastra/sau din cuponul valoric, daca optati pentru folosirea sumei aferente returului pentru plasarea unei alte comenzi.

6. Procedura de retur se incheie in momentul transferului bancar sau emiterii voucher-ului.

Costul returului in cazul in care optati pentru trimitere prin alt curier va fi suportat de catre dumneavoastra integral.

Nu acceptam colete trimise retur prin Posta Romana, motivul principal fiind lipsa unui numar de expeditie care sa poata fi urmarit.

Nu vor fi acceptate si receptionate coletele retur pentru care ati specificat plata ramburs.

CARE ESTE CONDITIA DE RETURNARE A PRODUSELOR?
Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si sa aiba atasate toate etichetele cu care a fost livrat. Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati formularul din continuarea aceastui document.

CUM MI SE RETURNEAZA CONTRAVALOAREA PRODUSELOR?
Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 15 zile lucratoare, sau sa optati pentru un cupon valoric (voucher), care va fi folosit de catre dumneavoastra la urmatoarea comanda.

POT SCHIMBA DIRECT PRODUSUL CU UN ALTUL*?
Daca doriti sa achizitionati alt produs disponibil online, in schimbul celui primit, puteti efectua o noua comanda pentru produsul dorit, mentionand in campul "MESAJ" codul produsului pe care doriti sa-l returnati. Astfel, valoarea acestuia va fi scazuta din totalul comenzii, urmand ca produsul indezirabil sa fie ridicat in momentul livrarii. Noii comenzi vor fi aplicate taxele normale de transport, in functie de contravaloarea acesteia.

*Nu se va mai aplica taxa de retur colet de 10 RON in acest caz specific.

Nume:

Adresa de Email:

Telefon
Numar comanda:

Numarul de comanda il puteti obtine din email-ul de confirmare al comenzii

Rambursare


Va rugam sa completati datele bancare de mai jos, doar daca optati pentru rambursarea banilor in cont bancar

Titular cont

Cont IBAN

Mesaj:
Cod de verificare: Array
Introdu codul de verificare:

Newsletter

Vei avea cele mai proaspete oferte direct pe adresa ta de email!

Beneficiezi de livrare gratuită

Livrare gratuită la
comenzi de peste 80 lei

Ai nevoie de ajutor?

Te rugăm să folosești chatul aflat în partea de jos a siteului

RETURNARE PRODUS

Dacă marfa cumpărată nu corespunde asteptărilor dvs o puteți returna sau înlocui.